Hoofdmenu

Magazine Op Lemen Voeten

Korting voor Wandelwiki Leden.

OpLemenVoetenHet Magzine Op Lemen Voeten is een tijdschrift voor nieuwsgierige wandelaars. Dit jaar wordt het magazine 35 jaar en dat is een geschikt moment voor een terugblik. In dit voorjaarsnummer is het thema in het spoor van oude en nieuwe romantici.
Gebruikers van Wandelwiki krijgen een zeer mooie korting op een abonnement van dit mooie magazine. Dus aarzel niet een doe snel uw voordeel.
In het volgende nummer Op Lemen Voeten:
Dagwandeling van Vogelenzang naar Station Haarlem.
Terug naar 1987. "En zoet Holland lag voor mij beneden" "Daghap quinoa met portobello" staat met witte letters op het bord voor restaurant Nurks in de Hout. Dat dit gerecht ergens in Nederland op de kaart zou staan was 27 jaar geleden onvoorstelbaar. Wat zou er sindsdien nog meer zichtbaar veranderd zijn, dat vroegen wij ons af, toen ik samen met de toenmalige auteur een groot deel van zijn prachtige wandeltocht tussen Haarlem en Vogelenzang opnieuw beleefde.

Vlaanderen: Leuven en het Dijleland.
Het Vlaamse Leuven was in twee wereldoorlogen de pineut. Ondanks alle verwoestingen is Leuven nog steeds een plezierige studentenstad met in de directe omgeving de gave Abdij van Park en de verrassende Dijlevallei. In het park van Tervuren bezochten we het laatste klassieke koloniale museum. Door: Jan-Erik Burger.


Profiteer nu!


Deze onderwerpen en nog veel meer vind je in het voorjaarsnummer van Op lemen voeten!

Een abonnement, via Wandelwiki, kost voor 1 jaar slechts 17.95 Euro.