Hoofdmenu

Interactief een wandelroute zoeken.

Als laatste in een reeks initiatieven om het zoeken naar wandelroutes eenvoudiger te maken heeft het Wandelwiki team interactieve kaarten gemaakt.
Per land krijg je nu rechts boven een kleine kaart aangeboden met alle provincies of regio's voor dat land. Als een provincie groen oplicht betekent dit dat er wandelingen beschikbaar zijn.  Klik op de gewenste provincie en je krijgt een grote kaart met markers die geplaatst zijn op de coördinaten van het vertrekpunt van de wandelingen.

Onder deze kaart staat een oplijsting van alle wandelingen in de gekozen provincie met een omschrijving. De lijst is gesorteerd op afstand en moeilijkheidsgraad.
Je kan uw keuze van wandeling ook bepalen aan de hand van de verschillende beschikbare parameters. Geef je keuzes op en druk op 'zoeken'. Je krijgt nu een lijst van wandelingen die voldoen aan de door jouw opgegeven criteria.

De wandelingen op de kaart zijn gegroepeerd op de moeilijkheidsgraad. Onderaan de kaart kan je klikken op:

 • Moeilijkheidsgraad: Je krijgt nu alle wandelroutes voor het gekozen land die geclusterd zijn per regio. Je kan met het muiswiel in- en uitzoomen.
 • Licht: Klik op de tekst 'licht' om alle lichte wandelingen van het land op de kaart te tonen.
 • Gemiddeld: Klik op de tekst 'gemiddeld' om deze wandelingen op de kaart te tonen
 • Zwaar : Klik op de tekst 'zwaar' om alle wandelingen met moeilijkheidsgraad zwaar op de kaart te tonen.

Om de basisgegevens van een wandeling te bekijken klik je op de gekozen marker. Je krijgt nu een aantal basisgegevens over de wandeling aangeboden. Klik op de link van de wandeling om naar de desbetreffende wandelfiche te navigeren.

Als op een bepaalde locatie twee wandelroutes vertrekken dan zie je rechtsonderaan '1 - 2 >' staan. Klik op het groter dan teken om de gegevens van de tweede wandeling te bekijken.

Rechtsboven kan je in het zoekvak een gemeente of naam van een wandeling ingeven. Het systeem zal je dan alle bestaande linken aanbieden die voldoen aan jouw zoekopdracht.

Voorbeeld kaart met wandelingen op Wandelwiki:

Bekijk Wandelwiki - wandelroutes op een grotere kaart

Als je meer informatie wenst over het zoeken naar wandelroutes of je hebt suggesties aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder.

Het Wandelwiki team.

Reageer als gast

0 / 1000 Beperking van tekens
Je tekst moet minder dan 1000 tekens bevatten

Reacties (3)

 • Beantwoordde: Winckelmans

  Kurt,

  De routebeschrijving van Robertville heb ik aan jou gemaild.
  Veel wandelplezier.
  Beheerder wandelwiki

  Short URL:
 • Goeiemorgen,

  Ik had u graag willen vragen of er een routebeschrijving beschikbaar is van onderstaande 2 wandelingen :
  - Hoge Venen - Bévercé - Ferme Libert
  - Hoge Venen - Robertville (Reinhardstein)

  Ik heb niet de mogelijkheid om ze via GPS of dergelijke te downloaden, maar vroeg mij af of u een PDF file (routebeschrijving in tekst) of dergelijke zou kunnen doorsturen, zodoende we de wandelingen komend weekend kunnen doen.

  Alvast bedankt voor de moeite !

  Met vriendelijke groeten

  Kurt Winckelmans

  Short URL:
 • mooie site

  Short URL: