Best Friends Forever

Best Friends Forever

BFF's PAKKET

Ideaal voor dreamgirls die houden van een gezellig feestje in stijl. Samen met je BFF’s kan je de hele avond échte meidendingen doen. Van tiktok’s en selfies maken tot samen chillen! Kortom een BFF avond om in jullie hartje te bewaren! Oh girls just wanna have fun!

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden.  Eenvoudiger kan het niet!

Best Friends Forever Pakket

95
Voor 4 BFF's. Per extra kind €20 met een maximum van 8 kinderen. Het STAY COSY FOR 2 droompakket is beschikbaar voor €60 per 2 of het STAY COSY FOR 3 droompakket voor €75 per 3.
  • Indoor Tipitenten Zachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met overtrekken.
  • Ontbijttafels, Droom & Speel potten voor het ontbijtbuffet, snoep/donut/fruit kampeerbar in thema (etenswaren niet inbegrepen maar leuk om zelf te voorzien) Borden en bekers. (geen wegwerp)Gouden bestek. (geen wegwerp)
  • Attributen Houten vlaggetjes, krijtnaamborden.Feestverlichting (incl. batterijen).
  • Gezelligheid Sierkussentjes, glitterhoeden en slaapmaskers.photoboothkader.
  • Praktisch Uitnodigingen inbegrepen. Infomapje met praktische tips + Droom & Speel geschenkje voor alle genodigden.

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het BFF's pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38