Welkom op Wandelwiki

Wandelsite voor en door wandelaars.

Algemeen

Wandelen in het heuvelland aan weerskanten van de Schreve.

De Streek-GR Heuvelland is een grensoverschrijdend wandelpad van 125 km rond en op de heuvels van Casselberg, Rodeberg, Katsberg, ... . Naast landelijke wegen door het vlakke gebied met vele oorlogsherinneringen kan je ook genieten van de fraaie vergezichten vanaf de verschillende hoger gelegen bezienswaardigheden. Tevens doorloop je enkele mooie natuurgebieden en bossen.

Het vlakke Franse stuk van Bailleul tot Cassel is erg rustgevend maar redelijk eentonig terwijl het oostelijke Vlaamse stuk erg pittig en afwisselend is. Voor wie de hele route te lang is kunnen er kortere omlopen gemaakt worden, er zijn veel verbindingsmogelijkheden.

Bekijk kaart

Praktisch

Vertrekpunt:
59270 Bailleul Rue de Lille.
Coördinaat vertrekpunt: N50 43.751 E2 44.928

Afdrukken

Extra Info

Extra info:
Meer details en overnachtingsmogelijkheden vind je op www.groteroutepaden.be.

Downloads

Als ingelogd bent, kan je het GPS bestand ook rechtstreeks wegschrijven naar uw Garmin Gps met onderstaande Wandelwiki Garmin Communicator. Download de Garmin Communicator Plugin als deze nog niet is geinstalleerd op uw PC.

gps

Beschikbare downloads
FileDescriptionDownloadsLast modified
Download this file (Streek-GR Heuvelland.kmz)Streek-GR Heuvelland.kmzGoogle Earth - Streek GR Heuvelland1807-11-2015 21:13
Download this file (streek_gr_heuvelland.gpx)streek_gr_heuvelland.gpxGps bestand Streek GR Heuvelland (GPX)1307-11-2015 21:13

Reageer als gast

0 / 1000 Beperking van tekens
Je tekst moet minder dan 1000 tekens bevatten
  • Geen reacties gevonden